SOLUȚII PENTRU
O LUME DIFERITĂ

Specialiștii Companiei noastre își propun să vă ofere

SOLUȚIA COMPLETĂ

Gândește-te cât de neplăcut este să pierzi informații prețioase sau să te împiedici în probleme tocmai atunci când ai nevoie să rezolvi lucrurile rapid și ușor.
 
Compania noastră te ajută exact în ceea ce ai nevoie
 
Politica Companiei noastre este orientată către client și ne-am concentrat activitatea pe comercializarea / distribuția unor produse de o calitate superioară urmărind în același timp să menținem prețurile astfel încât acestea să fie cât mai accesibile și competitive în raport calitate / preț.

Cum?

Ne-am propus să vă oferim soluții integrate și tehnologie de ultimă oră, adaptate nevoilor dumneavoastră.
Cu o experienta de peste 20 de ani, compania noastră vă stă la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii la un înalt nivel profesional.

Investiții eficiente cu costuri minime

Prin serviciul de consultanță clienții noștri sunt mereu siguri că achiziția făcută este cea mai bună alegere, iar specialiști noștri care sunt mereu în pas cu tehnologia modernă vă pot oferi consiliere sigură la toată gama de produse și servicii oferite.
 
De asemenea asistăm clienții noștri în efectuarea serviciilor oferite,de îmbunătățire sau upgradare a sistemelor propuse. 
 
Este convingerea noastră că Succesul și performanța se realizează nu doar prin oferirea de produse și servicii de calitate, ci mai ales, prin construirea unor relații și parteneriate de lungă durată cu clienții noștri.
 
Astfel folosim toate resursele pentru atingerea unui standard ridicat de calitate produselor și a serviciilor, pentru satisfacerea oricăror cerințe și câștigarea loialității clienților.
 
Conduita noastră în afaceri se bazează pe etică și respect reciproc, toți angajații având responsabilitatea de a-și conduce activitățile cu maximum de profesionalism și integritate.
 
Incurajăm inițiativa de a propune ceva diferit, de a aduce un grad de noutate în gama de servicii si produse, cât și în relațiile pe care le construim alături de partenerii noștri!
 
Toţi cei care formăm această companie vom depune toate eforturile pentru a ne menţine pe această direcţie.
 
Ne gândim întotdeauna la tine, așa că te rugăm să te gândești la această propunere și asteptăm să ne contactezi!

Succesul afacerii Dvs. este și al nostru!

Avem întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele colaboratorilor noștri, întrucât preocuparea noastră este permanentă pentru ridicarea nivelului cunoștințelor noastre. Ea se materializeaza în training-uri și cursuri de pregătire comune cu privire la produse și noi concepte unice pe piața mondială.
 
Asezăm în centrul preocupărilor noastre PACIENTUL, fiind conștienți că în parteneriat cu medicul implantolog,cu medicul protetician,cu tehnicianul dentar și având la dispozitie produsele noastre de calitate care se îmbină simbiotic în cadrul conceptelor de tratament,vom contribui la creșterea calității vieții acestora.
 
Scopul nostru este acela de a utiliza tehnologia avansată și cele mai inovatoare procese de fabricație pentru a aduce această noutate în industria dentară și în piața medicală.
 
Promovăm inovaţia şi sustenabilitatea şi punem clientul pe primul plan în tot ceea ce facem, prin intermediul unor activităţi de afaceri unice.
 
Vom comunica direct cu clienţii noştri pentru a anticipa nevoile acestora şi pentru a folosi inovarea prin combinarea valorilor pentru a da naştere unor propuneri de soluţii de sisteme precum și servicii integratoare.
 
Punând întotdeauna „oamenii” în centrul activităţilor noastre, ne axăm pe „vieţile oamenilor” şi vom continua să le oferim acestora un standard de viaţă superior. 
 
Acesta este angajamentul nostru, neschimbat și respectat de foarte mulţi ani. Vom oferi nu doar produse unice, ci şi soluţii integratoare.

Vom duce mai departe conceptul 

“Un Partener Stabil într-o Lume în Schimbare” 

pentru a răspunde nevoilor fiecărui client.

În acest scop, vom exploata punctele forte pe care noi, cei din companie, le-am dezvoltat de-a lungul timpului în activitatea noastră de furnizare, precum şi punctele forte ale partenerilor noştri de afaceri. Vom face tot posibilul pentru a combina aceste puncte forte în urmărirea unei „inovaţii prin combinarea valorilor”. 
În acest fel, vom crea noi valori, care nu au mai fost văzute înainte. Pe măsură ce continuăm să desfăşurăm aceste activităţi, vom marca o recuperare solidă a imaginii noastre de companie unică, o companie care se deosebeşte de toate celelalte companii din piață.
Aceasta este noua şi dificila misiune la care dorim să ne angajăm.

Founder & C.E.O's Message
©2018 CAREL GROUP
NANOTECH MEDICAL